Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

texter som känns

ni vet texter och dikter,

som man vill läsa många

gånger och bara njuta..

ta till sig in i sitt hjärta,

för de är så vackra..

de talar direkt till

hjärtat, utan att

fråga tankar om

någonting- bara

åhhhh vilka härliga

ord, vilken underbar

text eller dikt- skriven

av vem som helst till

en " ingenvet"- men den

berör dig på djupet,

någon klang fångar

ditt hjärta och det

känns som den talade

direkt med din själ;

nästan så dina tankar

skäms, när de väl märker

vad som hänt!?

då är det för sent-

då är det åhhh!!!

och du önskar att

du själv hade skrivit

orden!!




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-29 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran