Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag älskar att upprepa mig..så måste det vara


härligt, och sorgligt ibland



nu är ju livet så härligt,

och sorgligt på sitt

vemodiga sätt ibland;

samtidigt helst- så det

känns som en flygfärd

och en dykning på en

och samma gång!?

..uppe..nere..: vågar

inte titta, inte tro att

det är sant - i morgon

blir det nog som mera

vanligt, skall du se!

och nästa dag tror du

först, att vad var det

jag sade..nu kan du

ha det så där vanligt

trist..kan ta det lugnt,

ha det mera planerat,

srukturerat: riktigt

vettigt som omväxling!!?

..få litet någonting gjort

..efter ett tag i de spåren

..med den växeln på, i livet

har du irrat dig igen!?

..lyfter och dyker..åh..

OK..det vettiga kan

gott vänta..jag hinner

nog med det tråkiga

sedan..någon gång

..kanske i morgon?




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-29 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran