Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

not in waste ( tanka )



nothing is wasted;


rotting whales didn´t die in vain,


seagull´s voice´s weighty;


details well in time and place,


everyone´s fate breeds success



"inte bortkastat"


ingenting är i onödan;

ruttnande valar dog inte förgäves,

måsens röst är viktig;

minsta ting har tid och plats,

allas öden skapar lycka




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-29 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran