Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fridlyst





Jag vill fridlysa dig, säger jag


Att min milda melodi ska falla som regndroppar
över dina karga landskap
Så att det sköra i dig ska få växa sig starkt
bara under höga himlar






Fri vers av surface to air
Läst 763 gånger och applåderad av 81 personer
Publicerad 2012-09-29 17:25



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så skapelserikt fridfullt
Men även starkt skriftat!
;)

2021-10-01

  Johan Bergstjärna VIP
Vad himla vackert.
2021-09-30

  Martin Lind
Fin känsla !

2016-09-08

  Solstrale VIP
Detta är äkta och snyggt ordat!
2016-04-29

    kudron osir
Me like.
2015-07-31

  Connie
Vilken skön tillit, jag vill bara kasta mig avslappnat ut och fångas av texten!
2013-11-17

  Rozsi.kovacs

Så skir o vacker
2012-12-30

  livsdans
Så fint!
2012-11-28

  Eva Langrath VIP
Tycker om tilltalet i orden som får mig att tänka på Höga Visan
2012-10-10

    ej medlem längre
Åh, vad otroligt fint du skriver
2012-10-05

  Caroline Lind
helt underbar

2012-10-03

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Ömt och kärleksfullt skrivet om önskan att göra allt för den man älskar. Vacker!
2012-10-02

  Kajsa Bohlin
Enkel och brilliant. Jag gillar den naiva tonen, att du skriver; "Jag vill fridlysa dig, säger jag" och inte bara "jag vill fridlysa dig".
2012-09-30

  Annika Persson
vill fridlysa mig, en liten blomma, som vem
som helst kan plocka och sätta i en vas
med vatten, efter ett tag ruttnar rötterna,
och kronbladen faller, men vacker var jag,
jo, jag hade nog hellre velat vara fridlyst,
och få stanna i jorden och lapa sol, i min
fåfänga visa min färgprakt, giftigheten
som stärks av den vilda naturen, lys frid
över min växt, jag behöver det.


2012-09-29

    ej medlem längre
Du målar skönhet och kärlek.
2012-09-29

  Linda CH VIP
En innerligt vacker omtanke formidabelt utformad i ord. Sparas!
2012-09-29

    ej medlem längre
Underbar ...
fantastiskt vacker ...
2012-09-29

  ResenärGenomLivet VIP
Finns inget att ändra på...starka, men ändå uppmuntrande ord...
2012-09-29

  DrZappa VIP
doktorn gillar den poetiska tonen
2012-09-29

    ej medlem längre
så underbart skrivet...
2012-09-29

  Michaela Dutius
Underbart vacker text!
2012-09-29

    ej medlem längre
Mycket fint!
2012-09-29
  > Nästa text
< Föregående

surface to air
surface to air