Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintersyrén


I väntan på vårsolen
står syrénen
naken och gråkall
med rötterna nedbäddade
i vit snö.

Grenarna är kala
och bär torkade rester
från fjolårets blomsterglans.





Fri vers av Idun 1
Läst 418 gånger
Publicerad 2006-02-11 10:08



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
doften av syréner...kunde nästan känna den...fin dikt!!
2006-02-18

  noname_realmind
Syréner är underbara... din dikt får mig att längta till försommarens ljuvliga blomdofter...
2006-02-14

  Missi VIP
ja jag vet precis hur det är. jag har en stor syrén utanför mitt sovrumsfönster.
2006-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1