Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdjup


Vi finner vårt eget
kärleksdjup
dit endast
du och jag har
tillträde.




Fri vers av Idun 1
Läst 360 gånger
Publicerad 2006-02-20 18:57



Bookmark and Share


  noname_realmind
Härlig att läsa! (:
Ren och frisk som ett djupblå hav...
2006-02-25

  Markattan
Få rader med mycket djup och ett stort innehåll. Du har lyckats fånga en enorm känsla i dessa få ord. Bra!
2006-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1