Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill också

- Jag vill också fara runt i New York, i gula cabbar, gå på taken med vyerna. Träffa Uma Thurman. Se dom under tygerna med regnet våta konturerna. Ramla baklänges i dun. Vill också åka hiss, rusa fram och tillbaks med fickorna fulla.

- Men sen då?

- Då vill jag göra det igen.




Prosa av hansensson
Läst 245 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-03-28 22:03



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Yeah! Vissa saker tål att upprepas! Om och om igen! Som ett barn som kan åka pulka en hel dag - bara streta uppför backen och varje gång skrika jublande på nervägen.
2013-04-02

  kerstin skriver VIP
jag vill oxå igen! en strålande avslutning, och ramla baklänges i dun, underbart.
2013-03-29

    ej medlem längre
bra att ventilera sina avundsjuka drömmar, läser jag. intressant val av kändis!
2013-03-28
  > Nästa text
< Föregående

hansensson
hansensson