Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
musik: http://www.youtube.com/watch?v=fvV5mryQF1I (en repris av tre). bara en slinga jag var tvungen att få ur huvet...


Catcher in the Rye

 

Still waiting for The Catcher in the Rye? (Tidelli Pom)

No, rather just prevent my soul to die (Tidelli Pom)

I´m trying hard to keep my head up high

resist the catching overlooking Eye

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Nanna X
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-30 00:08



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Jag önskar att boken aldrig blivit skriven.

Det har ju inte med dig och din text att göra; men jag kunde bara inte låta bli tycka.
2012-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X