Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ibland är det jobbigt att leva eller ??


får jag ligga i din famn

Kan jag inte få vila
från de dumma männen
de dumma kvinnorna

Jag börjar tro
att vår värld
har hamnat
upp å ner

Ner å upp

Rädda mänskor
överallt
är inte snälla
med varann

Se hur de
sårar varann
Dödar varann

Se hur de
styrs av kapital
Lögner överallt

Livet är kallt
får jag ligga
i din famn
och vila




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-30 16:48



Bookmark and Share


  Anita Brännström VIP
Larz...riktigt så korkad är inte jag...även om jag är en människa som de andra...med sunt förnuft och samvete kommer man långt...
Anita
2012-09-30

    ej medlem längre
Jo, i bland önskar man att man hade en trygg famn att vila i så man slapp oroa sig för hela världen.

Hoppas du får stunder av ro och att du har en famn.
<3
2012-09-30

  Larz Gustafsson VIP
Det värsta är att man kan invaggas i villfarelsen att man själv är felfri medan alla andra är onda.
2012-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP