Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte så ofta det blir texter på engelska, men här är en.


The last stand

Shadows in the corner of my eye.

Coldhearted fear in my mind.

Black ravens fill the sky.

Succumb to the darkness.

I refuse.

Instead I fight fire with fire.

Bloodstained sword of Justice in my hand.

Alone.

I charge against the Lord of Darkness.

Embracing death with a smile.




Fri vers av Magnus P.
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-30 17:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Orden får en större styrka på engelska. Love it!
2012-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Magnus P.
Magnus P.

Mina favoriter
Snart är bördig jord