Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta nedsvärtade, stinkande, korrumperade, motbjudande och katastrofala ord som ,numera, mest smakar som eter i de flesta munnar !


"POLITIK !"

POLITIK !

Nu går de över fler och fler lik !
De luras och ljuger
så tuttarna suger
och vi andra får av det kolik !

I allians med Storfinansen
lierar sig många burgna borgare
för länge se´n de tappat sansen
för oss andra det mest sorger e´

Och de gamla idealisterna
de roterar i sina gravar
när de ser hur fatalisterna
gör folket till drogernas slavar
precis som förr i tiden
när spriten ingick i lönen
"Befrias" knarket för den "slaviska friden"
ingen hör protesterna och stönen !
Legalisering i Nederländerna
"Söv folket , deras slagord !"
"Beväpnade" med sprutor, till tänderna
helt klart ett drogandets folkmord
För neddrogat pack fattar ingenting
och då kan eliten härja hur mycket de vill
för när massorna inget förstår
DÅ de heller inget förmår !


Om det här går att reparera (?)
och folket från droger separera
kan tyckas vara en omöjlig uppgift
för det finns ju så många "gift"
men vi är några som vill försöka
och vi MÅSTE på takten öka
INNAN alla tåg har gått
MÅSTE vi MOTSTÅNDETS frön ha sått !


--------







Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-30 17:58



Bookmark and Share


  aol
politiker många av dom avskyr sann historia därför att den inget gott säger om dom flesta politiker.
2012-09-30

  Mats Henricson
Tack J&B .ska justera detta ....
2012-09-30

    ej medlem längre
Fatalist (fatalisterna (bestämt plural)) är inte ödesdiger eller olycklig, utan det betyder att allt är bestämt i förväg. Exempelvis användes den "retoriken" flitig under diverse religiösa korståg. Dessutom kommer det av/från latin; fatalis - ödesbestämd. Kolla upp källor/referenser först innan publicering.

Undrar hur myter kommer till?
2012-09-30

  Mats Henricson
Tur då att man själv inte är "som folk är mest" för det får mej mest att SPY !
2012-09-30

    ej medlem längre
Politikerna är som folk är mest, fast politikerna har det lite bättre, eftersom de kan sparka på grannes katt och sen få ett nytt jobb.
2012-09-30

  Mats Henricson
Till Larz: Ja, den politik som bedrivs just nu är precis så, tyvärr !
2012-09-30

  Larz Gustafsson VIP
Politiken visar sin ohållbarhet och irrationalitet.
2012-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska