Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wahlroos talade så




Bror Wahlroos
talade till scouter:

"en modern ledare
får inte ge order
utan den bör i stället
övertyga medarbetarna
om att det lönar sig
att följa
de beslut
ledaren fattat"




Prosa av Gunnar Hilén VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-30 19:34



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Bonta eller sonen Björn?
2012-10-01

  Ulf Popeno
Wahlroos uttalande bottnar i bristande insikt. Lönsamhet är aldrig så övertygande som framför en pistolmynning.
2012-10-01

  Anders Håkansson
order ogillas men lönsamhet biter

2012-09-30

  Solitaire VIP
De beslut ledarna fattat baserade på vad, tänker jag då.
Automatiskt.
Bra att beslut är förankrade istället för "efter-ankrade" dock
2012-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP