Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets vinter



vintern går över livet
lämnar svarta fotspår efter sig

spår av liv

rynkan på din hy
grått hår

avtryck i livet
som fotspår i snön

när livet gick förbi























Fri vers av Dito VIP
Läst 446 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-30 23:15



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
fint om tid..
2012-10-11

  Änglaögon
Tycker om...
2012-10-01

  Quasimodo
Livet i årstider, här i en vinter, snålt kall men talande!
2012-10-01

    ej medlem längre
En underbar text full av styrka och målande bilder.
2012-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP