Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om livet och dess sammansättning ...


Livet är som ...

Livet är som ett pussel
Det gäller att ha alla bitarna annars blir det ofullständigt

Livet är som Lego
Det gäller att bygga ifrån grunden annars blir det inte stabilt

Livet är som Mecano
Det är svårt att få ihop alla delar till en helhet

Livet är som musik
Ena stunden gör det en glad och andra stunder sorgsen

Livet är som en cykel
Har man lärt sig det kan man det alltid fast man ibland ramlar

Livet är som naturen
Omgivningarna och platserna skiftar hela tiden

Livet är mång fasetterat
Det är därför livet är så underbart




Fri vers av Jack_iX
Läst 354 gånger
Publicerad 2006-02-11 12:27



Bookmark and Share


    stackars
Klockrent:)
2006-02-11

  swimsus@gmail.com
träffsäkert och igenkännande! Tycker om hur du skriver att man kan ramla av från livet. tänkvärt!
2006-02-11

  swimsus@gmail.com
träffsäkert och igenkännande! Tycker om hur du skriver att man kan ramla av från livet. tänkvärt!
2006-02-11

    Richard
Bra.Llätt och ledigt. Fyndigt och smart. Friskt och homoristiskt.
Allvarligt och humoristiskt på en gång.
2006-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX