Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är redo för dig nu


Redo för lite action

Redo för din helt underbara kärlek

Lite passion

Så utforska mig du bara

nu när jag har blivit till ditt mission...


Jag är redo för dig nu

Så nu kan du komma och bara ta mig

Ge mig lite action

Lite kul

Lite underbar kärlek

Lite passion

För om du gör det så kommer du aldrig att ångra dig

för då blir jag till ditt

Mission complete och stannar vid din sida för alltid...

Ken Cassel
1/10-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 162 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-01 03:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel