Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kryptiskt för de flesta - men det finns en hel del som vet exakt vad jag talar om i detta flöde ... Ni är så välkomna att att bistå med att få till en rejäl ändring i det som pågår ...


Funderar just nu på ...

... vad som skulle ske
om jag ställde saker och ting
lite på sin absoluta spets ...

Om jag skulle trycka på
att om de som är ansvariga
inte sätter stopp för det som pågår
så kan jag inte ta ansvar för
de tystnadslöften jag förbundit mig vid
tidigare i mitt liv

Utan tvingas helt enkelt till
att lägga upp allt på bordet
med hänvisning till 
att jag inte har något annat val

Oavsett ...

Tror någonstans att
problemen som råder
skulle lösa sig rätt omgående
långt innan jag ens börjat öppna upp
och lagt fram ens en endaste liten detalj
för att styrka min trovärdighet ...

Men varför gör jag då inte detta?
Varför inte öppna upp och berätta?

Därför att än så länge 
hyser jag ännu hopp om 
att det inte ska behöva gå så långt ...

... även om det börjar bli lite väl trångt
i marginalerna ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-10-01 03:31



Bookmark and Share


  Gabrielle Laurèntzen

Om jag skulle trycka på
att om de som är ansvariga
inte sätter stopp för det som pågår
så kan jag inte ta ansvar för
de tystnadslöften jag förbundit mig vid
tidigare i mitt liv

Den meningen avgör. Att följa sanningen i sig själv, i sitt eget hjärta, för människans, jordens högsta bästa är det enda rätta. Jag tror på dig!
2012-10-01

  Songbird VIP

Peter det är alltid svårt att gå i andras skor! Och löften skall man värdera högt. Men ställ det på sin spets! Tiden är det vi har, och det vet du om någon. Vänta inte, gör slag i saken! Få kan tala för sig så rätt som du. Stor kram :)
2012-10-01

    ej medlem längre
Dra ut den onda tanden - det gör bara lite ont i början - sen blir det bättre!
Jag gissar vad det handlar om och min uppfattning är att: upp med allt på bordet? Vad har du att förlora? Massor att vinna misstänker jag så en konsekvensanalys torde peka åt "lägg-allt-på-bordet"-hållet!
2012-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP