Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...utan dej och dina ord är ingenting alls kul...


Det finns dagar...


Det finns dagar
Av glädje
Av närhet
Av förväntan

Det finns dagar
Av samhörighet
Av samtal
Av framtidstro

Det finns dagar
När du finns
I min närhet
För att du vill

Det finns dagar
När jag finner
Ord från dej
Till mej

Det finns dagar
Då vänskap
Kan vändas
Till kärlek

Det finns dagar
Då livet är snällt
Då livet
Vill mej väl

Men idag
Är inte
En sådan

Dag...



TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 284 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-10-01 08:16



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör..
2012-10-02

  Maiah VIP
Det var ju så hoppfullt... men så kommer det där vemodet och sväljer dig...eller läsaren...morrr....fint diktat, jättefint
2012-10-01

  wildah
Men du vet ovan molnen är himlen alltid blå så jag är säker på att imorgon så skiner solen och molnen är borta och livet känns såå underbart igen.
2012-10-01

  Coldasice VIP
Vackert, jag kan känna saknaden genom texten.. Berörande, starkt, enkelt och så vackert.
2012-10-01
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT