Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krigets första offer är sanningen

Krigets första offer är sanningen
skilsmässans första offer är sanningen
Regeringens första offer är sanningen
pengarnas första offer är sanningen
Egoismens första offer är sanningen
Djävulens första offer är sanningen

Krigen rasar och civila mördas
skilsmässorna ökar och pappor skördas
Regeringen säger alla sjuka är inte sjuka
pengarna får IKEA att hjälpa till att kvinnor hata
Egoismen gör att folk ljuger på arbetet
Djävulen jublar över hur problemen bearbetas

Krig är aldrig för stora massan bra
skilsmässorna är för de flesta barn inte bra
Inga sjuka blir med dagens politik bra
tjäna pengar acceptera kvinnoförtryck är inte bra
Att egoistiskt ljuga för bättre jobb är inte bra
Djävulen jublar säger bra bra

VAKNA ALLA NI SOM LITE HAR
HJÄLP DE SOM INGET HAR
FÖR DE RIKA HAR INGENTING KVAR







Fri vers av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-01 11:07



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
IKEA-katalog utan kvinnor i Saudi
Fy fan så ruttet!
Bojkotta IKEA!
2012-10-01
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP