Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landskapet brinner i väntan på det vita fluffet

.

Regnet gör allt
för att släcka
det brinnande landskapet
som vackert skiftar karaktär
och målar tavlor inför
våra sommarsaknande ögon
och berättar att lycka
gått från att vara
barfotafötter på stranden
till att få dela filtstunder
med någon man älskar
nu när solen blivit statist
i väntan på det vita fluffet




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-01 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna