Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla regn av guld



Stilla regn av guld


skimrar ur kärlek


landar i längtande hjärtan



© Gabrielle Laurèntzen




Fri vers (Fri form) av Gabrielle Laurèntzen
Läst 517 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-10-01 11:54



Bookmark and Share


  mare VIP
Så fin !
2012-10-06

  ULJO
Vackrare kan det ine bli
2012-10-03

    Ken Cassel
Åh, så tjusigt, Gabrielle :)
2012-10-01

  Änglaögon
Så mycket känsla i så få ord, fint...
2012-10-01

    ej medlem längre
Sså ljuvligt vackert ...
2012-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle Laurèntzen
Gabrielle Laurèntzen