Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd ångande ånger

Lek med min lojala godhet
en gång för mycket
och din skamlösa utsugarsjäl vaknar
i röd ångande ånger
på domedagen.




Fri vers av Roses vs Dandelions
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-01 13:31



Bookmark and Share


  Annika Eklind
"Karma's only a bitch if you are" :) Så bra!
2012-10-03

  Lilla Bambun
Starkt och tankeväckande!
2012-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Roses vs Dandelions
Roses vs Dandelions