Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är jag drömmen du drömt

Är jag svaret på dina frågor?
Är jag drömmen du drömt?
Är jag frågan du börjat ställa dig efter tillräckligt många erfarenheter?
Är jag blomman på din piedestal?

Låt mig inte vara det
Låt mig inte ramla ner från höga höjder
Vakna inte upp från mig
Låt mig bara vara
människan vid din sida




Fri vers av Roses vs Dandelions
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-25 17:54



Bookmark and Share


  Domenico VIP
As simple as that...
2021-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Roses vs Dandelions
Roses vs Dandelions