Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pausa världen

Pausa världen
Låt mig tro
för en liten stund
att vi kunde bättre
att vi är goda och vill varandra väl




Fri vers av Roses vs Dandelions
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-09 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roses vs Dandelions
Roses vs Dandelions