Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter regnet

Döm mig inte för mitt mörker
Jag är ju ljus
Döm mig inte för mitt ljus
Jag har ju mörker
Döm mig inte
Jag blev
alla färger
i den oljefläck som speglas av solen
på gatan efter ett regn




Fri vers av Roses vs Dandelions
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-22 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roses vs Dandelions
Roses vs Dandelions