Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden bara flyger förbi


som en smekning emot kinden

För nu har sommaren åter igen bara tagit sitt slut

Sitt sista andetag

Så bina och humlorna som annars luktar och pollinerar

blommorna har nu tackat för sig för i år

och tänkt på refrängen och gått och lagt sig i dvala helt akut

Gått och lagt sig i sängen

Så det sista man trånar efter just nu är en kall vaniljstrut

Ja, jag fryser bara jag tänker på det

Snarare så vill man ha en varm famn att luta sig

tillbaka emot

Det som man hade en gång förut

En kvinna som är lika varm och god som en tunna krut

Full med spänning

Och det medan hennes så förtjusande putmun

bara vackert står ut

Och då man bara går fram och pussar på den lite ödmjukt

då hon blir strålande glad och skrattar gott

Och i vilket fall som helst så tar tyvärr den här lilla sagan nu

bara sitt snöpliga lilla slut

helt akut

The End

Så kan det vara när tiden bara flyger förbi

som en smekning emot kinden...

Ken Cassel
1/10-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 156 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-01 15:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jag blir så glad av att läsa det du skriver...
2012-10-02

    ej medlem längre
Hel go text detta, som spred ett leende på mina läppar.

Gillar :-)
2012-10-01

  Gabrielle Laurèntzen
Ljuva rader blandat med härlig humor "En kvinna som är lika varm och god som en tunna krut" :)))

2012-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel