Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var den redan uppfunnen då...

Törnrosa har en sömn så god
i hundra år det sa´s den bestod
så kom det en man
en fin prins var ju han
hon väcks upp av mun-mot-mun-metod




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-01 18:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Inget dumt sätt alls! :)
2012-10-02

  Tarantaran
Roligt igen!

Många gånger är ju gamla
knep hundra gånger bättre
än de sista, ultramoderna;
de kanske uppfinns för att
uppfinnarna inte blir kyssta!?

..litet så..;)
2012-10-01

  Ljusletaren
Suveränt bra och denna gillar jag verkligen/kram
2012-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt