Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I förbifarten av liv

gnistor sprätts i såren
ni dricker er i bitar
löven stupar in i sömnen
vi håller andan på kullen
chauffören i mörka staden tårar
dom unga älskar i skogen
rättvisan står i limbo
olyckan står i rampljus
tacksamhetens ljus blåses ut
jordens yta kallnar
dimmorna skingrar sig vänligt
våra levande förfäder vibrerar
depressionen håller hov
boskapen förflyttas
granskogar briljerar
krukväxter vattnas
visioner florerar
diamanter i kistor inspirerar
rök från ovan irriterar
haven glimmar i det tysta
friheten blir ett brott
brottsligheten är ett aber
ägandet blir ett lån
som ingen kan betala




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 213 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-10-01 20:26



Bookmark and Share


  hansensson
Ett strålande återseende. Riktigt bra.
"vi håller andan på kullen" är bara ett av guldkornen.

2012-10-02

    ej medlem längre
gillar.
2012-10-02

  DrZappa VIP
blues!
2012-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling