Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hoppar högt av glädje jätteglad


Helt överlycklig

Men den glädjen blir tyvärr kortlivad då jag genast

blir neddragen av gravitationen

tillbaka till jorden igen

då jag bara ska veta min plats och hålla käften

För det är här nere på planeten som jag hör hemma

Så härifrån lär jag visst aldrig kunna ta mig ifrån...

Ken Cassel
1/10-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 129 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-01 21:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hej och välkommen i gänget!
2012-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel