Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast om kärleken är riktigt sann

är den riktigt god och grann
Berör en då på ett positivt sätt
Får det då att börja pirra för en i hela kroppen
då man blir starkare än den svagaste länk
till en älskade vän
För då kan man till och med gå i döden för den
Så det är med henne som jag vill vara
Den som jag vill få slå följe med på vägen
Och om jag får det så känns ju hela livet helt plötsligt
bara toppen
Toppen på ett isberg
För där står vi två med varma goda glittriga ögon
för varann medan vi för varandra bekänner färg
Sköna känslor som känns i både ben och märg
Så endast om kärleken är riktigt sann vill man ta den
i sin famn och tillsammans med den bara fly utomlands
till paradisets land
Ja, vart det nu än ligger någonstans
För om kärleken inte är riktigt sann är den bara falsk
och är inget att ha
Gör ju inte då den endaste människa, det lilla minsta glad
Va, älskar du inte mig längre
Är det sant?!
Men sådär kan det bli ibland
Det är inte längre hon och jag

Kanske lika så bra...

Ken Cassel
2/10-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-02 16:42



Bookmark and Share


  Harriette
...kärleken är kanske evig...men föremålen växlar
2012-10-02

    ej medlem längre
kärlek är något man inte får mista hoppet till.
2012-10-02

  Nasrin
Kärlek är en känsla som präglas av en stark ömhet och tillgivenhet, men det är inte lätt komma ditt i dagens läge.
kärlek är inte evig men det första ögonblicket som kommer och stannar kvar så är det viktigaste.
2012-10-02

  prinscess VIP
det sägs att kärleken är evig men jag vet inte om jag tror att det är så
2012-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel