Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en äldre, omarbetad text


vänder kinden mot ( tanka )

vänder kinden mot,


vinden smeker- saknar sol:


solvärmen på djup;


brisens smekning är svalt skön:


men kind väntar på sin sol




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 157 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-03 15:57



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Fint ordat/kram
2012-10-04

  HelenaW
Ja, nog längtar kinden efter solen.. Längtar.. Fin
2012-10-03

    jamming223
Väldigt vacker. Strålande solljus - kindens värme :)
2012-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran