Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett uppvaknande

 

 

En natt i dröm

 

utan

 

seende fönster

 

eller

 

ensamma rum

 

öppnas äntligen

 

dörren

 

den stora gåtan

 

letar sig in

 

lägger sig till ro

 

alldeles intill

 

 




Fri vers av Söderman
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-20 13:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver berörande vackert.
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Söderman
Söderman