Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
titeln är en lånad textrad från Pearl Jams låt Unthought Known


See the path cut by the moon, for you to walk on




de gamla orden
seglar på tidens vinge än

över molnen
jag ser dem

du sa



han sa;
kom tillbaks

kom hit var min, var dag



jag gjorde det ej
jag drunkade i havet den natten

tången fastnade i min strupe
jag blev tyst

en bläckfisk tog sig in i min hjärna
mina tankar fick split ends



nu ser jag uppå allt detta jag skapat i min fantasi
tackar för närvaron; den var hundraprocentig

räknar stjärnorna ikväll
för alla ord jag sagt

och månen

för den väg beredd


















Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-03 09:20



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Slutet de sista verserna var också extra bra också...
2012-10-04

  Ninananonia VIP
Gillar denna titel
och dess innehåll
så bra..
2012-10-04

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Gratulerar till vacker bild, namn, och poem.
“See the path cut by the moon, for you to walk on”
norma-diana.
2012-10-03
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP