Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av PAULO COELHO den 29:e september, 2012


Gör en sak: lev det liv du alltid velat leva.

Även om du skulle studera ditt eget liv i detalj och återuppleva varje ögonblick som du lidit, svettats och lett under solen, skulle du ändå aldrig veta exakt när du hade varit till nytta för någon annan.

Ett liv är aldrig värdelöst. Varje själ som kom ner till jorden är här av en anledning.

De människor som verkligen hjälper andra försöker inte vara till nytta, utan lever helt enkelt ett föredömligt liv. De ger sällan råd, men tjänar som en förebild.

Gör en sak: lev det liv du alltid velat leva. Undvik att kritisera andra och koncentrera dig på att uppfylla dina drömmar. Detta kanske inte verkar så viktigt för dig.

Men Gud, som ser allt, vet att föredömet du är, hjälper Honom att förbättra världen. Och varje dag kommer han skänka fler välsignelser till den.

(ur "Manuskriptet funnet i Accra" som publiceras i hela världen 2012 och under 2013)

Paulo Coelho på svenska: http://www.facebook.com/PauloCoelhoSverige

Översättning: oLaVie

(Mer Paulo Coelho på svenska:
http://olavie.wordpress.com/
http://twitter.com/O_La_Vie )




Övriga genrer (Översättning) av oLaVie
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-03 13:15



Bookmark and Share


  oLaVie
Såg för en tid sedan en dam på 94 år, tror jag det var, som skulle emigrera till sin son som är bosatt i Thailand. Tuff gumma som inte slutat leva och invänta döden.


2012-10-03

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Vackra ord ur "Manuskriptet funnet i Accra" som publiceras i hela världen 2012 och under 2013)

av Paulo Coelho på svenska: tack, jag skall återkomma ofta på din sida, precis jag funderade idag om jag skulle göra alla dessa saker som jag inte har varit tillåtit av mig själv att leva och jag började flaga med biologisk ålder.
Tack för dina översätningar/Norma-Diana.

2012-10-03
  > Nästa text
< Föregående

oLaVie
oLaVie