Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapitulation



Kapitulation


Hjärtat klövs

expanderades

och en blomma öppnade mjukt sina kronblad


Bar skönhet


Viskade om frihet och heliga floders sammanflöde


Ville befria världen


till återkomsten av helhetens cirkel


© Gabrielle Laurèntzen




Fri vers (Fri form) av Gabrielle Laurèntzen
Läst 464 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-10-03 15:22



Bookmark and Share


  Quasimodo
Som att släppa taget, låta sig falla, för att allt ska bli en helhet.
2013-08-23

  mare VIP
Vacker dikt
2012-10-06

  walborg
otroligt vacker bild och text därtill!
2012-10-03

    ej medlem längre
Så vacker ...
2012-10-03

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Krysantems kapitulation? säkert har varit en hjärte lös krig innan;
2012-10-03

    ej medlem längre
Så fint !!
2012-10-03

  Änglaögon
Vackert som alltid, tycker om.
2012-10-03

    Ken Cassel
Vackert Gabrielle :)
2012-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle Laurèntzen
Gabrielle Laurèntzen