Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om kärlek att njuta inte förtära ...


Kärleken som en drog ...

Kärlek är en drog

En drog som får livet att lysa upp

När den är oren är det som en sandstorm i ansiktet
- det gör ont

När den är ren är det som en stund i solljuset
- den värmer i din själ

Kärlek är en drog

En drog som inte skadar utan gör gott för ditt liv

Låt denna din drog flöda ur ditt själsliga inre

Men bli aldrig beroende av den

Och låt den inte ta över ditt liv

Utan låt den just lysa upp ditt liv

Kärlek är en drog




Fri vers av Jack_iX
Läst 399 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-11 16:53



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
Instämmer!
2006-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX