Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens ord

Så kalt så mörkt
Ser du ej att mitt hjärta brinner för dig.
Du är det enda ljus som någonsin funnits.
Du vecket mig o skapade mig
Se mig rör mig hör mig
Snälla låt mig få vara i dina armar,värm mig




Fri vers (Fri form) av inga anonym
Läst 210 gånger
Publicerad 2012-10-04 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inga anonym
inga anonym