Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goda tankars tysta löfte



Goda tankars tysta löfte

om en bättre värld

är en sanning som fått många, många nickande blommor

att resa sina kronblad mot solen



© Gabrielle Laurèntzen




Fri vers (Fri form) av Gabrielle Laurèntzen
Läst 356 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-10-04 17:46



Bookmark and Share


  Connie
Hoppfull text, den får mig att känna mig som en blomma!
2014-03-05

    ej medlem längre
Hurra!
( allt jag kom på)

:)
2013-08-31

  mare VIP
Applåd !
2012-10-06

  Änglaögon
Så fint i få ord. Du är så bra på att beröra i korta rader.
2012-10-05

  walborg
Kortfattat och fint att läsa
2012-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle Laurèntzen
Gabrielle Laurèntzen