Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den hängivna konstnären!


Han tar fram mitt sitt stående staffli med alla sina penslar

och färgglada färger och börjar att

måla ner henne

Och lika naken och underbar som hon är, så målar han

ner henne utan några större besvär

då han alltid börjar med att försöka att fånga nuet

i hennes blick

För när hon ler sådär hemlighetsfullt och vackert

så är hon ju så himla otroligt chick

Så innan han ens har börjat att måla av henne

så har han redan gott och blivit kär i henne

i ett endaste klick


Men inom snart så vart den så vackra målningen klar

då han säger till henne

Kom nu så får du se hur mina tankar bara har varit ute

och flygit och farit

när jag såg dig mer eller mindre helt naken bar


Hon ler så sött, när hon svarar

Men målningen är ju helt underbar

Tack så mycket

Sedan kramar hon om honom för att klä på sig

och gå sin väg med målningen


Själv så tänker han

Och där flög nu den målningen all sin väg

i ett endaste stycke

Ja, och hon var ju lika vacker som en liten ängel

Tusan också

För jag som hade börjat att fatta tycke för henne

Men välkommen tillbaka på ännu en målning om du vill

min älskade vän...

Ken Cassel
4/10-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 173 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-04 18:22



Bookmark and Share


  Gabrielle Laurèntzen
Du skriver verkligen med glimten i ögat

Gillar det mycket!
2012-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel