Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår kärlek kan inte hålla oss kvar....





Nu vet jag att dina ord är sanna,

inga lögner finns,

bara ärlighet finns runt oss.



Kärleken viskas i vinden,

landar mjukt på min hud.


Du strör rosor där jag går,

din gång vid min sida är naturlig,

ditt leende smälter min själ,

men vi båda vet,

kärleken kommer inte att bestå.



Inga sammanflätade fingrar lindrar vårt avsked,

inga ord tröstar vår sorg.



Mina tårar gråter jag för oss båda,

du ser så ledsen ut,

men vår framtid var igår,


jag kan inte hålla dig kvar,

jag måste låta dig gå....






Fri vers av genni VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-04 19:11



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket berörande skrivit
men vemodigt att läsa
2012-10-04

  Federico Romano
amorsolvit@live.se eller com skapade jag för att jag ville tro på kärleken även i dom värsta scenariona, men ibland så går det ej. Vilja är kanske nyckeln..
2012-10-04
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP