Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Revision!

En pappa ifrån Rangoon
säger till son i undrande ton:
-Igår tjuga här
nu guldtia kvar där...
-Va, sa son, måste va´inflation!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-06 07:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Använd som schablon!
2012-10-08

  Irene Åberg
Hej.Ewa-Britt.Toppen-BRA.
Sonen lånar en slant här.
lossas som inget hänt när.
pappan frågande är.
2012-10-06

  Ljusletaren
Bra :-)
/kram
2012-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt