Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs för exakt 21 år sedan!


Vind i tallarna

Vind i tallarna

 Nötväckans vassa tvätt-tvätt

 Det räcker idag

 




Bunden vers (Haiku) av Björn Nilsson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-06 09:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jo, det räcker ...
2012-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP