Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att glömma tråkiga ting för en minut


Dansar parkettens vax

Dansar

Parkettens vax
känns nedom
fot

Hjärtat dunkar
musikens
rytm

Jeans över höft
gungar

Jag vill ut

Släpp loss var
minut

Tillbaka till
Böja hand … dukar

De var ändå
Ingen bra
dans … kamrat




Fri vers av Jack_iX
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-02-11 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX