Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en prinsessa

Vi låter döden berätta vår historia;
berätta hur vi spridits över jorden
för att uppfylla ett ögonblick för ödet,
en perfekt sekund, vår egen resa;
berätta hur mitt blod burits nedåt landet
av de stjärnor jag är gjord av
för att fylla de här benen, de här armarna
och tvinga det här hjärtat till handling
och väcka det här sinnet att resa sig
och lyssna till berättelsen
om hur jag kom till det här vattnet
i ett obrutet led livvakter
som en prinsessa buren till sin tron.




Fri vers av 99knivesinside
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-06 22:47



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Tycker om din text, som en saga om livet!
2015-03-30

  Margareta Wersäll
Så starkt! Jag bars på något sätt genom dikten, genom ursprunget till sagan om våra liv!
2015-02-20
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside