Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Retreat

 

I flammande skog

blossande  löv

marken glöder  

Doftande guld

stillar sinnet till ro

 

Fåglarna tystnat

Lågmält susar träden

melodiskt om tidens gång

 

I höstens vila

sjunger 

den brinnande själen 

skogens fridfulla sång

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2012-10-07 13:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den är skön att läsa, fridsam
2012-11-01

  Lena Själsöga Keijser
du skriver höstens vackra innebörd med din vackra stämma
2012-10-14

  Maria T
Lågmäld stilla sång
2012-10-14

    maija tuori

Som balsam för själen ....otroligt vackert.
2012-10-10

  Nasrin
Just tystnaden i den nakna skogen ger näring till själen när man kämpar med sina smärtor ensam. Du har skrivit väldigt vackert !!!! kram
2012-10-09

  Siggesdotter
Håller verkligen med Anya här nedan - vackert och insiktsfullt!
2012-10-08

    ej medlem längre
fint om skog och höst
2012-10-08

  ResenärGenomLivet VIP
Lugna och sköna ord...känner stillheten...
2012-10-08

  Anya VIP
Det brinner i själen.....en vacker metafor som matchar höstens flammor. Du är duktig på att skriva vackert om naturen och väva in ett djup.
2012-10-08

  Lars Hedlin
Härligt vackert!
2012-10-08

  bittemi VIP
Vackert. Närvaro, skönhet och ro, precis vad som behövs på hösten!!
2012-10-07

  Birgitta Jacobsson
Älskar höstskogen!
2012-10-07

  Maj-Lis VIP
Vackert och vilsamt
2012-10-07

  Ninananonia VIP
Vacker retreat
2012-10-07

  walborg
Fokuserad närvaro i denna fina text
2012-10-07

  Änglaögon
Stillsamma tankar i höstlig färgring, tycker om dina rogivande rader.
2012-10-07

  Eva Helene VIP
Höstlig meditation, så vackert här!
2012-10-07

    Birgersdotter VIP
Skön känsla du förmedlar
2012-10-07

  Chawa VIP
Skogens andar sjunger ro för oss alltid.
Nu ljuder höstens sång som du så vackert förmedlar! Fint!
2012-10-07

    ej medlem längre
det vackra utom och inom

fint om vad hösten ger oss ...
2012-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP