Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
precis som


det där

 

som är

ibland bara nästan

 

men ofta ganska för mycket

fast ändå för lite när det får vara

som det är

 

röra är inte bra

inte torrkoka heller

 

kanske wok blir bra

 

 

släng upp skiten och vänd på't

 

 

(tänk på att tanter gör ofta i relationer som vid spisen

hur gör du)

 

 

sen kolla vad som landar i och ej

 

 

 

(idag mjölk och cornflakes)

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-07 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri