Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redan som liten


hittade den lilla flickan en len färggrann vacker liten sten

nere vid stranden

En liten sten som hade slipats av vattnets vågor

i flera hundra miljoner år

För så fort som hon fick syn på stenen så uppstod ljuv musik

En ren tillgivelse som inte går att beskriva i ord

För de blev nu som bästa vänner

För det räckte med att hon smekte stenen med sina

lena händer

för att den skulle ge henne svar på tal

För stenen var lika varm och ödmjuk som len och hal

Så ända sedan hon hittade den lilla färggranna stenen

som liten

är de numera åtskiljaktiga

För stenen hennes ger henne numera en trygghetskänsla

utan dess like...

Ken Cassel
7/19-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-07 21:20



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
ja, gullig och bra
2012-10-08

    ej medlem längre
Mjukt, varmt och lite gulligt.
2012-10-07

  ResenärGenomLivet VIP
Fint...jag gillar också stenar...
2012-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel