Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om lyckan

 

lyckan är så skör
låt den vila lätt och varligt i din öppna hand

lyckan ägs av ingen
gästar dig

skör som tunnaste kristall
som morgondimman flyktig är den

vet du det
då har du varit lycklig  

du är lyckligt lottad



 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 293 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-10-07 21:50



Bookmark and Share


  ULJO
Fint om lycka
2012-10-08

  walborg
Fin beskrivning.
2012-10-08

  Larz Gustafsson VIP
Ja, annars blir man bara besviken.
Klokt och insiktsfullt samt även mycket vackert skrivet, Måna.
2012-10-08

  Caprice! VIP
Ja, sådan är den. Samtidigt "tiger den still". Frågan är bara om du inte skriver "alltför vackert"... Minns du? ;-)
2012-10-08

  Solitaire VIP
Man vet det.
Sen.
2012-10-07

    Birgersdotter VIP
Vackert om lyckan
2012-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger