Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar


Jag står utanför och knackar

Du har så många rum
dit du bjuder in

alla rum har en eldstad
där du umgås med din gäst

men ett rum är hemligt
ingen har fått öppna dörren

Jag står utanför och knackar

Det lyser därinne
men ingen öppnar




Fri vers av Maiah VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-10-07 22:09



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
Känner igen mig, faktiskt mig själv här... att inte släppa in där ingen fått inträde till.
Bra formulerade tankar!
2014-08-27

  Siggesdotter
Känns som en längtan att få komma nära någon som inte vill... eller förstår...eller kan?
2012-10-10

    ej medlem längre
Fint om hopp och lägntan
2012-10-08

  Lars Hedlin
Kanske dörren står redan på glänt!? Bra textar min vän! ;)
2012-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP