Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tillåter det hända, accepterar faktum, gå i det




jag har faktiskt utformat en princip som gör att allt redan har hänt så jag behöver inte bry min lilla hjärna med att ställa allt tillrätta. för det är redan lagt tillrätta.

historian, det som hänt ligger nära knuten i cirkeln där det som kommer hända ligger.

tiden är ingen linjär sak, min vän

den är cirkelformad










Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-10-08 09:49



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Tiden är oändlig ... bra ordat/kram
2012-10-09

    Meretseger
det här har jag redan skrivit
2012-10-08

  Lars Hedlin
Allt komer åter igen!
2012-10-08
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP