Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon som ler

Det gnistrar och glimmar
dina ögon skickar signaler

dit inre speglar sig där
jag ser vad jag ser

men vem är du
med dessa vackra ögon




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 186 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-10-08 11:02



Bookmark and Share


  anita VIP
vacker dikt
2012-10-10

  Maiah VIP
vacker mystik med de där ögonen...
2012-10-08

    ADI Nehlin
kan man undra..fint skaldat
2012-10-08

  mare VIP
Det är ju jag ;)
2012-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson